Párolt zöldség, rajta nyugvó mozzarellás csirkemellel
Vedd a szép szelet csirke mellet egy kicsit kloffold meg majd szórd meg steak fűszerrel és egy kevés extra szűz olíva olajon serpenyőben süsd meg mind két oldalát, majd szedd át egy tepsibe.
A sült húsra tedd rá a szeletekre vágott mozzarellát, egy karika paradicsomot, szórd meg egy kis bazsalikommal, kakukkfűvel és oregánóval.
Ezután egy kevés olajat önts alá és már mehet is a 180 – 200 fokos sütőbe!
Ha ez megvan kezd el a zöldséget párolni:
A megtisztított sárgarépát vágd karikára, a megmosott karfiolt szedd kisebb rózsákra! Jöhet hozzá még zöldborsó és kukorica!
Egy lábasban kevés vajat olvasz meg dobd bele a répát ezt egy kicsit pirítsd egymagában majd add hozzá a többi zöldséget és pirítsd tovább sózd, borsozd! Öntsd fel kevés vízzel ( vigyázz párolod, nem levest főzől ) és fedd le!
Amikor megpuhult és a hús is megsült tálald!
A zöldséget terítsd ki egy szép lapostányéron és szépen, lazán helyezd rá a mozzarellás húst!
Csodás!