MENÜ

Fecó Otthoni
Konyhája
Gyere és élvezd a pompás ízek harmóniáját! 

Kolbászos, burgonyás omlett

 

 

 

 

A burgonyát tisztísd meg (lehetőleg kis burgonyák legyenek ) ezeket a kicsi, pici burgonyákat vagy egészben hagyd, vagy teljesen mindegy hogyan darabolod fel ( nem egységes formákra ). A burgonyát főzd meg sós vízben, a kolbászt vágd karikára!

Az egész tojásokat üsd bele egy tálba sózd, borsozd és jól keverd össze habverővel.

A felhevített serpenyőbe tegyél egy kis extra szűz olíva olajat és öntsd bele a tojásokat, a tetejére dobd a leszűrt főtt burgonyát és a kolbászt! Szórd meg az egészet egy kis szerecsendióval és tedd 200-220 fokos sütőbe!

A tojás szépen fel fog jönni, addig süsd míg szép piros, aranybarna nem lesz!

Amikor megsült tedd ki egy szép tányérra és HAMM!!

 

 

 

 

 

 

 

 

Asztali nézet